Skip to content


Magyarországi Könyv Sikerlista

 

Az első hivatalos magyarországi sikerlista élén Frei Tamás könyve található. A listáról fokozatosan kiszorul Stephenie Meyer, Dan Brown is csak a 40. helyen van. Ugyanakkor népszerűek lettek a pszichológiával foglalkozó könyvek.

  A 2010. októberi sikerlista már a piac karácsonyi felkészülését tükrözi, hiszen a listán szereplő TOP 10 könyv egy kivételével mind új megjelenés A legnagyobb sikert Frei Tamás első regénye, A megmentő könyvelheti el, ezzel a második helyre szorítva Ken Follett A titánok bukása című könyvét. Az Eat, Pray, Love – Ízek, imák, szerelmek októberi filmbemutatója a könyv népszerűségét is magával hozta, így Elizabeth Gilbert azonos című regénye az ötödik, a Hűség című folytatás pedig a harmadik helyre ugrott rögtön a megjelenéskor.

Vámos Miklós állandó népszerűségnek örvend az olvasók körében: új könyve, A csillagok világa, a vártnak megfelelően teljesített és a top 10-ben szerepel. A legjelentősebb változás Stephenie Meyer Twilight sorozatának fokozatos kiszorulása a listáról, bár az Alkonyat több mint 600, az Újhold több mint 500 napot töltött az élmezőnyben. Jelenleg már csak a Hajnalhasadás található a listán, de az is 18 helyet zuhant. Meyer új könyve a Bree Tanner rövid második élete – ami az Alkonyat saga sikerét meglovagolva az egyik mellékszereplő történetét meséli tovább -, a listán a 20. helyen fedezhető fel.

Forrás: Olvasóterem.com

A bejegyzés trackback címe:

https://konyv-konyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr572534129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása